Seleccionar página

Els nostres Nens – Turisme rural Petfriendly

Els nostres «Nens» de «Mas Torrencito». A «Mas Torrencito», les nostres mascotes són la nostra filosofia de vida. Els nostres Nens – Turisme rural Petfriendly

Vam voler crear un espai on els nostres clients puguin venir amb elles, un lloc on no hi ha restriccions, els «nens» poden caminar lliurement per la casa, els espais comuns, la piscina, …

Un espai on el nostre client i amic se sent feliç a l’veure a la seva mascota feliç. És un lloc on el que té mascota i ens visita … en un 90% d’ocasions … REPETEIX.

En la majoria d’altres cases rurals, admeten mascotes però amb massa normes … i això no pot ser. Els «nens» que ve a «Mas Torrencito» han de sentir-se com a casa o millor encara si és possible.

Els «nens» que ara tenim són: Manuela, Markos, (aquests 2Són els més grans), i fa poc que van venir Masto, Maky i Mames. I a les 2 setmanes ens va aparèixer el chiquitin de la família … Mastí …. No podem oblidar-nos dels que ja no estan com Matias (el rondinaire), Max (gorrilla de el pàrquing), Macarena, Marcelino i el nostre estimadíssim gat bandit.

«Mas Torrencito», possiblement la millor casa rural de Girona per anar amb la teva mascota, vine i descobreix-la. «Mas Torrencito» és una casa per i per als animals. La nostra filosofia és que primer són ells i després nosaltres.

No treu que no estigui net o que no hi hagi comoditats (que n’hi ha). Però per a nosaltres ells tenen tot el dret a estar en els sofàs, córrer pel jardí, bordar, sempre que com en tots els casos, es comportin que és el mínim que demanem, però donem sempre a entendre que això és una cosa innata en tots els gossos que vénen a «Mas Torrencito», ja estan jugant pel jardí o bé en els salons de la casa … l’important és la convivència.

_______________

Moltes gràcies i esperem veure-us aviat. # Nocompresadopta #mastorrencito #Turismeruralgirona
Mas Torrencito, la primera casa rural per a mascotes que admet persones

______

#nocomprisadopta #mastorrencito #turismeruralambmascotes #viatjarambgossos #viatjarambmascotes
#turismeruralgirona #turismeruralambgossos

rurals girona baratas Escapada rural girona Girona cases rurals Turismo rural Girona

CatalanDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish