Seleccionar página

Restaurant Sa Poma

El Restaurant Sa Poma sorgeix d’una cuina catalana i alhora amb un toc mallorquí en mans de Tona Llovera. Al costat del seu fill Pep Munilla s’han fusionat les dues cuines de les seves arrels per aconseguir el Sa Poma. Una cuina canviant, segons temporada, aliments elaborats, amb delicadesa i amb ganes.

Així doncs Tona i Pep us ofereixen a dia d’avui plats de temporada amb aliments d’ara com la magrana a les amanides, les carxofes i els bolets en un bon estofat o un pastís de carn d’olla, com la de l’àvia, amb brou i «galets».

Uns dels plats estrelles de la casa, l’Remenat d’ou amb rocafort de Pep o l’Arròs de verdures amb llagostins. Us convidem a venir i a gaudir a la banda de la xemeneia … Telèfon de reserves: 972.193 137. Més informació a:  www.masialapalma.com

Algunes critiques a Trip Advisor:

– Hem estat molt contents com instal·lacions tals com el menjar i el personal molt agradable, sens dubte Hem Estat Molt una ràfega de vent, bronzejat els instal·lar · lacions, com el menjar i el personal Molt precises, tornarem segur »

– «Bon gust i sabors de sempre» Preciós racó on degustar menjar de qualitat amb ambient íntim, presentació acurada i molt d’afecte en cada plato.enhorabuena!

– Que es pot dir que no ho hagin dit ja d’aquest fantàstic racó de l’Empordà … Una masia impressionant envoltat de camps de blats, blatdemorars, pinedes, rius, … És gairebé tan bonic com el meu … jajajja. No, de debò, un dinar de qualitat, una presentació molt acurada, una atenció per part d’Andres i d’Ana … excel·lent i uns preus acords. Val la pena la selecta carta de vins, a l’igual que la nova carta de Pintxos … impressionant. Un 10 en instal·lacions.

_______________

Moltes gràcies i esperem veure-us aviat. # Nocompresadopta #mastorrencito #Turismeruralgirona
Mas Torrencito, la primera casa rural per a mascotes que admet persones

______

#nocomprisadopta #mastorrencito #turismeruralambmascotes #viatjarambgossos #viatjarambmascotes
#turismeruralgirona #turismeruralambgossos
CatalanDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish