Seleccionar página

Turisme rural Girona Mastorrencito

Mastorrencito ofereix als seus visitants de quatre potes i humans, la possibilitat de gaudir activament el turisme rural de Girona, entre les diferents opcions que proposem estan les rutes que envolten l’entorn incomparable de Mas Torrencito. Turisme rural Girona Mastorrencito

Realitza a peu, en bici, o en cotxe les rutes que et proposem per a empapar de la natura i bellesa de la zona, perd-te per llargs boscos o pels turons de la plana empordanesa, llargues rutes que sens dubte se’t faran curtes, de bosc a costa brava.
Sens dubte un punt de partida ideal per realitzar turisme rural a Girona, sobretot tenint en compte que mai estaràs sol ja que a Mas Torrencito la teva mascota és benvinguda.

Per gaudir ambdós d’aquest magnífic pla t’hem preparat una selecció de rutes i itineraris que podràs trobar en la pròpia web.

Turismo rural Girona MastorrencitoEn un entorn saludable, de repòs i activitat quan et vingui de gust que es complementen naturalment.

Viureu el ritme de les estacions recol·lectant bolets, passejant amb bicicleta per vies verdes o gaudint de el patrimoni cultural i calendari festiu de la comarca.
Tot l’any, experiències de tota mena per compartir en família o amb amics.

Des aprendre les tasques de camp fins a gaudir amb les teràpies de benestar, centenars d’opcions de turisme rural a l’Alt Empordà.

És que necessites més motius per venir?

Gaudeix d’un turisme actiu amb el teu Mascota, un important punt de socialització per al teu amic i sens dubte per a tu.
Perquè moltes vegades deixem de banda plans o vacances per no voler desprendre’ns del nostre amic, aquí és benvingut.
Recorda que la nostra casa ofereix diversos tipus d’allotjament i règim d’allotjament perquè no t’hagis de preocupar de res, és interessant gaudir a més de l’turisme gastronòmic que ofereix la zona gaudint dels productes de la terra de l’Alta Empordà atorga.

_______________

Moltes gràcies i esperem veure-us aviat. # Nocompresadopta #mastorrencito #Turismeruralgirona
Mas Torrencito, la primera casa rural per a mascotes que admet persones

______

#nocomprisadopta #mastorrencito #turismeruralambmascotes #viatjarambgossos #viatjarambmascotes
#turismeruralgirona #turismeruralambgossos
CatalanDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish