Seleccionar página

Un Menjador Diferent -mastorrencito turisme rural Girona amb gossos

El menjador de Mas Torrencito, un menjador diferent, amb més de 600 anys d’història, el nostre menjador eren les antigues quadres de la casa. Amb dos enormes finestrals que li donen claredat. Hem mantingut les menjadores dels animals, amb els sostres en volta catalana.

La nostra taula de més de 12 metres acuradament decorada, és on ens reunim per esmorzar, dinar i sopar tots junts. Les nostres sopars es componen d’un primer, un segon i unes postres tot casolà i amb productes de la zona, tot el menjar es posa al centre de la taula i se serveix i reparteix entre els clients.

Si els agrada … repetiran i si no … Els nostres esmorzars, compost d’una varietat de bescuits casolans, embotits de la zona, pa pagès, melmelades casolanes, suc de taronja, cafè, …… És un esmorzar per prendre-s’ho amb tranquil·litat i si en bon temps ens acompanya …. podeu sortir a el jardí a gaudir-lo.

Mas Torrencito, possiblement la millor casa rural de Girona per anar amb la teva mascota, vine i descobreix-la. També podràs entrar a la nostra web i mira les nostres ofertes. La Botiga. Mas Torrencito és una casa per i per als animals. La nostra filosofia és que primer són ells i després nosaltres.

No treu que no estigui net o que no hi hagi comoditats (que n’hi ha). Però per a nosaltres ells tenen tot el dret a estar en els sofàs, córrer pel jardí, bordar, sempre que com en tots els casos, es comportin que és el mínim que demanem, però donem sempre a entendre que això és una cosa innata en tots els gossos que vénen a Mas Torrencito, ja estan jugant pel jardí o bé en els salons de la casa … l’important és la convivència.

_______________

Moltes gràcies i esperem veure-us aviat. # Nocompresadopta #mastorrencito #Turismeruralgirona
Mas Torrencito, la primera casa rural per a mascotes que admet persones

______

#nocomprisadopta #mastorrencito #turismeruralambmascotes #viatjarambgossos #viatjarambmascotes
#turismeruralgirona #turismeruralambgossos
CatalanDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish